Lumion

Este simplu și rapid să creezi imagini, video-uri și panorame

Creează randări extraordinare. Simplu.

Uită tot ce știai despre vizualizarea arhitecturală. Lumion este diferit. Nu este un add-on sau doar un pas în plus la final. Lumion este o parte integrată a procesului de proiectare; te inspiră și te ajută să definești conceptul sau cele mai mici detalii.

 

Îți aduci proiectele la viață printr-un proces simplu și plăcut, de la momentul în care imporți modelul 3D până la randarea unor imagini spectaculoase, a video-urilor sau panoramelor 360. Orice idee ai avea, o poți prezenta în cea mai bună lumină, cu mult înainte ca proiectul tău să devină realitate.

Imagini

Lumion se potrivește perfect stilului tău de lucru. Randezi rapid pentru fiecare modificare de proiect și pentru orice prezentare ai de făcut.

Video-uri

Creezi ușor scene detaliate, indiferent dacă sunt înconjurate de munți și de pădure sau scene animate în mijlocul orașului.

Panorame 360

Orice idee ai, surprinde toate detaliile și atmosfera din scenele create prin panorame 360 pe care le poți vizualiza cu clienții tăi.

Lumion ți se potrivește perfect și simplifică vizualizarea arhitecturală

Indiferent de soft-ul CAD în care lucrezi sau de experiența ta anterioara cu programe de randare, în Lumion este simplu să imporți modelul 3D și să începi să construiești scenele. Modul de lucru este rapid și intuitiv și ai la dispoziție mii de obiecte, efecte și texturi pentru a-ți materializa conceptele.

Ideile tale devin realitate

Ai la dispoziție o bibliotecă cu aproape 7000 de obiecte și 1600 de texturi pentru a crea vizualizări realiste pentru proiectele tale de arhitectură, interior, urbanism sau peisagistică.

Creezi atmosferă și emoții

Lumion 12 include peste 60 de efecte spectaculoase prin care poți să surprinzi frumusețea și emoția din proiectele tale, oricare ar fi tema și programul acestora.

Randezi atât de simplu

Proiectezi în timp real cu Lumion LiveSync. Ai la îndemână funcții și opțiuni intuitive care te ghidează în crearea scenelor, iar modul de lucru este simplu și rapid.

Vizualizări în stil propriu

Orice arhitect are propriul stil pentru prezentarea proiectelor. Cu Lumion poți crea orice îți dorești, de la vizualizări conceptuale sau realiste, la scene urbane sau în mijlocul naturii.

Breathe life into rendering

Cu Lumion, este ușor să arăți exact cum va arăta designul tău în viața reală și modul în care oamenii pot interacționa cu spațiul construit, cum îl vor percepe, cum se vor raporta la el.

 

Cea mai bună parte? Nu îți trebuie o experiență vastă în vizualizarea de arhitectură pentru a crea randări extraordinare, pe care să le prezinți clienților tăi. Interfața simplă și intuitivă îți salvează timp, pentru că poți să creezi și să randezi o scenă în mai puțin de 15 minute. Mai mult, ai la dispoziție tutoriale video și documentație pentru a învăța Lumion în timpul tău.

Lumion este disponibil în 2 versiuni

Lumion este disponibil în două pachete – Lumion Normal și Lumion Pro. Lumion Normal include un număr limitat de efecte și aproximativ o treime din întreaga bibliotecă de obiecte. 

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

Lumion este compatibil cu programul tău CAD

Ideea din spatele Lumion este ca vizualizarea arhitecturală, creată simplu și rapid, să fie accesibilă oricărui arhitect și designer, indiferent de software-ul de modelare 3D sau CAD în care lucrează.

 

Cu LiveSync, funcția integrată de randare în timp real, creezi o conexiune live între Lumion și cele mai folosite programe CAD. Dacă LiveSync nu este disponibil pentru software-ul în care proiectezi, poți în continuare să (re)imporți ușor și fără probleme modelul tău 3D.

Creează randări extraordinare