LUMION 10

Lumion este cel mai rapid software din lume de 3D rendering pentru arhitecți. În câteva secunde, poți vizualiza modele CAD într-un video sau o imagine cu ambiente realistice și efecte artistice de mare impact.​

Poți importa modelul din Allplan, Revit, 3ds Max, SketchUp, AutoCAD, Rhino sau ArchiCAD, precum și din multe alte programe de modelare, iar Lumion va insufla instant viață în proiectele tale prin peisaje și contexte urbane realistice, efecte spectaculoase, și mii de obiecte și materiale din librărie. După doar 15 minute, înveți să creezi imagini, clipuri video și panorame uimitoare, cu viteză incredibilă. Lumion este chiar atât de simplu de utilizat și ușor de învățat!

MAI MULT TIMP PENTRU DESIGN, MAI PUȚIN TIMP DE AȘTEPTARE A RANDĂRILOR

Proiectele de arhitectură sunt cel mai bine redate prin imagini. Cu Lumion, îți prezinți conceptele în cea mai bună lumină, de la scene interioare, la clădiri și peisaje. Arhitecți și designeri de la cele mai mari firme de arhitectură din lume își finalizează proiectele în Lumion. Vezi și tu care sunt avantajele urmărind interviurile cu ei sau direct din galeria de filme, randări și panorame.

Adaugă sute de copaci

Adaugă materiale și lumini

Arhitecți

Prezintă modelele folosind randări spectaculoase. Clădiri, materiale, oameni și plante sunt redate într-o combinație realistică de lumină, umbre și culoare.

Designeri de interior

Ajută-ți clienții să simtă și să înțeleagă spațiile prin iluminare, texturi și obiecte HD. Ai la dispoziție sticlă PureGlass®, refl ecții Speedray™ și OmniShadow™.

Peisagiști și urbaniști

Poți face rapid vizualizări la scară mare amplasând sute de copaci, oameni, vehicule și clădiri. Animezi scena cu opțiunile de mișcare în masă.

Învață Lumion

În numai 15 minute, poți să descoperi Lumion. Sunt doar trei pași! 1. Construiești: imporți modelul, atribui materiale și adaugi copaci, mașini, oameni și alte obiecte din bibliotecă. 2. Adaugi efecte: alegi o perspectivă, adaugi un stil predefinit sau configurezi imaginea și efectele de animație. 3. Randezi: imagini, animații sau panorame 360° cu viteză mare și la o calitate impresionantă.

Rulează videoul

Compatibil cu majoritatea programelor

Cu Lumion poți să îți îmbunătățești permanent modelul, chiar după ce l-ai importat și ai adăugat materiale, obiecte de anturaj sau efecte. Actualizezi proiectul în programul tău preferat și imporți noua varianta cu doar un click. Ai plugin-uri de export disponibile pentru Archicad și Revit și export direct pentru fișiere Sketchup (.skp). Poți să imporți fișiere .DAE, .FBX, .SKP și .DWG.

Panorame 360 și VR

Randează în My Lumion și ai prezentarea interactivă a proiectului mereu cu tine. Poți de asemenea să îți ții clienții la curent cu ultimele modificări trimițându-le linkul către prezentare și modelul virtual al proiectului direct prin e-mail. Oricine poate vizualiza panorame 360° setate în diverse puncte ale scenei, iar accesul este facil de pe telefon, tabletă și Mac.