Lumion

FAQ Lumion

Găsește răspuns la cele mai frecvente întrebări

Dacă ai o licență comercială Lumion faci gratuit update-urile anuale (de exemplu de la versiunea Lumion 11 la versiunea Lumion 11.5). Se plătește doar upgrade-ul de la o versiune la alta (de exemplu de la Lumion 11 la Lumion 12).

1. Găsești ultima versiune a programului pe site-ul Lumion > Support > Downloads  

2. Poți de asemenea să o descarci din pagina Download Lumion

Pentru a vedea cât de bine merge Lumion pe calculatorul sau pe laptopul tău, poți descărca gratuit versiunea trial și să rulezi testul Computer Speed care este integrat în program. Lumion va analiza performanța plăcii grafice, memoria grafică, procesorul și memoria sistemului. Dacă oricare dintre aceste componente are un scor roșu, o poți upgrada pentru a avea cea mai bună experiență când lucrezi în Lumion.

 

De asemenea poți vedea ce configurații sunt necesare pentru a rula Lumion aici.

Cât timp ești student, poți obține o licență Lumion gratuită completând acest formular cu toate detaliile cerute de producătorul software-ului. Vei primi un mesaj cu link-ul pentru descărcarea programului, precum și cheia de activare împreună cu numărul licenței.

 

Licența este valabilă 365 de zile și o poți reînnoi anual prin simpla trimitere a pozei unui document care dovedeste statutul de student în anul universitar curent. Dacă aplici utilizând un email ce conține domeniul facultății, dovada de a fi student va fi considerată implicită.

Opțiunea 1: Loghează-te în contul tău Lumion și mergi la secțiunea License Keys
Opțiunea 2: Uită-te în mail-ul primit de la delivery@lumion.com după generarea codului de licență educațională.

Dacă licența ta educațională este încă valabilă nu ai nevoie de un cod nou de licență pentru a instala ultima versiune Lumion. Poți descărca cea mai recentă versiune a programului de aici, din secțiunea License Keys.