Lumion

Lumion pentru Allplan

Creează instantaneu randări realiste pentru proiectele tale din Allplan

Compatibilitate și randare în timp real între Lumion și Allplan

ALLPLAN este un furnizor global de software BIM pentru industria AEC cu soluții arhitecturale pentru realizarea proiectelor precise de proiectare și execuție. Allplan este complet compatibil cu Lumion, iar de acum este posibilă și conexiunea în timp real cu ajutorul plug-inului LiveSync. Prin urmare poți crea un flux de lucru instantaneu între proiectul tău din Allplan și Lumion, soluție care îți salvează foarte mult timp.

1

Nu ai nevoie de experiență în programe de vizualizare, deoarece Lumion este extrem de intuitiv și ușor de utilizat. Poți de acum să îți vizualizezi modelele 3D din Allplan direct în Lumion cu nivel extraordinar de detaliere și fotorealism.

2

Poți vizualiza imediat schimbările din proiect direct în scenele realiste și extrem de detaliate din Lumion, cărora le poți adăuga fundaluri, iluminare fotorealistă texturi și obiecte din biblioteca integrată.

3

Mai mult, poți sincroniza camerele din Allplan cu cele din Lumion, pentru a afișa imediat orice modificare. Cu Lumion, poți începe să randezi pe măsură ce modelezi, economisind timp la fiecare pas!

Vizualizezi forme. Comunici emoție

Cum setezi conexiunea live?

Există, practic, două moduri de a configura un flux de lucru între proiectul tău din Allplan și Lumion.

Datorită compatibilității dintre Lumion și programele de proiectare, poți pur și simplu să exporți un model 3D din Allplan și apoi să îl imporți în Lumion. După ce faci modificări pe modelul 3D din Allplan, poți apăsa butonul de reimport pentru a-l actualiza la ultima versiune.

Vezi aici setările complete de import pentru Allplan.

Cu Lumion LiveSync pentru Allplan, puteți vizualiza instantaneu modificările modelului și poți explora diverse opțiuni de materiale cu un nivel ridicat de fotorealism. Mai mult, camerele din Allplan pot fi sincronizate cu cele din Lumion pentru a urmări mai ușor schimbările din unghiurile dorite.

Află mai multe despre configurarea LiveSync pentru Allplan aici.

Cum funcționează Lumion

Construiește o scenă realistă

Cu Lumion este simplu să îți prezinți proiectul în contextul real în care va fi construit și să comunici viziunea din spatele acestuia. Ai instrumente ușor de folosit pentru a modela peisajul din jurul modelului 3D. Poți adăuga obiecte pentru a anima scena, de la oameni la copaci, mașini sau mobilier. Poți vizualiza clădirea în munți sau pe malul oceanului. Orice îți poți imagina, poți crea în Lumion.

Surprinde atmosfera perfectă

Lumion vine de asemenea cu zeci de efecte de vizualizare complexe, dar intuitive. Un singur click adaugă proiectului tău un cer fascinant. Poți aduce ploaia sau să acoperi pământul cu zăpadă mișcând doar un slider. Ai la îndemână inclusiv o gamă largă de efecte de animație ușor de utilizat, ce îți permit sa creezi videoclipuri de prezentare pentru portofoliul tău de servicii.

Randează mai repede ca oricând

Majoritatea arhitecților sunt foarte atenți la calitate și la detalii. Lumion folosește o tehnologie de randare de ultimă generație pentru a te ajuta să creezi imagini și videoclipuri într-un timp foarte scurt. Indiferent dacă este vorba de corecturi interne pe proiect sau de prezentarea finală pentru client, cu Lumion poți randa imagini multiple într-o clipă, de pe PC sau laptop. Chiar și pe ultima sută de metri, Lumion rămâne soft-ul ideal de vizualizare atunci când ai nevoie de rezultate excepționale.

Creează randări extraordinare